Presentatie - Olivier Bernard

Olivier Bernard Photographe

Professionele fotograaf, gespecialiseerd in familie-evenementen zoals huwelijk, zwangerschap, doop, baby en kinderen; Ik nam ook deel aan de productie van fotoreportages op evenementen zoals het Tour Concert Eating Heart 2013, het gala en de avond voor verschillende bedrijven en verenigingen.

Gepassioneerd door fotografie sinds mijn jongste leeftijd, leerde ik voor het eerst de basis van fotografie op een autodidactische manier kennen. Daarna, om mijn kennis te vervolmaken en te verrijken, volgde ik cursussen aan het Instituut voor Sociale Promotie van Dison.


Ik heb het geluk gehad om dit werk al meer dan 5 jaar te doen en veel mensen hebben me vertrouwd om de belangrijke momenten van hun leven vast te leggen.

Soms stelt deze baan mij in staat om buitengewone momenten te beleven. Maar bovenal brengt het me mooie momenten gemaakt van mooie ontmoetingen in alle eenvoud en vertrouwen. Fotografie is voor mij om deze belangrijke momenten met jou te delen en om mijn hele hart en mijn kennis ten dienste te stellen van de missie die je mij toevertrouwt: om deze unieke momenten vast te leggen om onvergetelijke herinneringen te bewaren.
Mijn trots is om je door de jaren heen het beeld van deze unieke momenten te laten behouden en te delen met de mensen die je leuk vindt.

Een beroep doen op een fotograaf die gepassioneerd is over zijn werk, is het garanderen van een kwaliteitsresultaat.

Hiervoor raad ik aan om mijn werk via deze website te ontdekken. Vervolgens nodig ik u uit contact met mij op te nemen zodat u een eerste kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend) kunt organiseren om samen uw project en uw wensen te bespreken.

Elk project is uniek, dus aarzel niet om me uw behoeften en verwachtingen te vertellen.